A szabályosan kitöltött és a megadott határidőre beküldött nevezési lappal és nevezési díjjal szerződést köt a sportoló a szervezőkkel!

A szervező feltételeit a versenyző az aláírásával elfogadja.

Olvashatatlan vagy hiányosan kitöltött nevezési lapot nem veszünk nyilvántartásba. A sportoló a helyi nevezés feltételei szerint indulhat csak el!

Ha a nevezett sportoló a versenytől visszalép vagy másik versenyszámot választ, lehetősége van a nevezési díját kipótolni, általa megnevezett személynek átadni vagy a szervező másik versenyén felhasználni.

Ha kisebb összegű nevezési díjra vált a különbözetet nem fizetjük vissza!

Mindenki az egészségi és edzettségi állapotának ismeretében a saját felelősségére indul!

A rajtszám nem vagy szabálytalan viselése, letakarása, idegen segítség igénybe vétele, az útvonaltól eltérés, másik sportoló szabálytalan akadályozása, mind a versenyből kizáró ok!

Aki az ellenőrző ponton nem halad el vagy a sportoló hibájából nem lehet regisztrálni, annak az eredményét nem tudjuk értékelni.

Aki a versenyt feladta le kell hogy vegye a rajtszámot, a legközelebbi pályabíróval, vagy frissítő állomáson közölni kell a feladás tényét.

A rendezők a sportolókra biztosítást nem kötnek.

A rendezőktől semmilyen címen kártérítés nem követelhető!

A regisztrált sportoló beleegyezik abba hogy a versenyről készült felvételeket, melyek a szervező megrendelésére és felkérésére készültek, a versenyek reklámozására, népszerűsítésére, minden ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja a verseny szervezője! A felvételek a szervező tulajdonát képezik.

A versenyekről felvett anyagokat más célra nem használjuk, másnak át nem adjuk, a törvénynek megfelelően kezeljük!

A regisztrációs adatokat nyilvántartjuk, a Keszi Maratonnal kapcsolatos közlemények, információk közlésére felhasználjuk!

Kérjük a sportolókat, hogy környezetet szennyező anyagot, kelléket csak az üdítőhelyek 20 méteres környezetében dobjanak el.

Ajánljuk vigyen magával mindenki telefont, hogy azonnal tudjon orvosi vagy műszaki segítséget kérni.

A versenyközpontban orvosi ügyelet fog működni, de lehet olyan helye a pályának ahova a Mentőszolgálat sokkal hamarabb odaér, ezért az ö hívószámukat kell tárcsázni!

Óvások azonnali kivizsgálására nem vállalkozunk, de súlyosabb esetben, amikor több személy is igazolja a szabálytalanságot, eljárunk és döntést hozunk!

Versenyszámonként az utolsó befutás után egy órával olvasható a befutottak listája, ugyanaz az esti órákban, de legkésőbb másnap a neten is fent lesz!

Az eredményhirdetés és a díjátadás a verseny záró része.

Aki ezeken nem vesz részt (kivétel elfogadható akadályoztatás), részéről kezdeményezett egyeztetés után csak személyesen tudja átvenni a díját!